Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Έγραψε ιστορία ο "Άρης" Παντελεήμονα, στην αναμέτρηση με τον "Θρίαμβο" Μουριών

Εννέα τέρματα πέτυχε ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με τον ΘΡΙΑΜΒΟ Μουριών για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος καταγράφοντας την μεγαλύτερη σε εύρος νίκη στη σύγχρονη ιστορία του. 

Με τον Παναγιωτίδη Πασχάλη να σκοράρει τρεις φορές στο 24ο, 32ο, και 35ο λεπτό και με τους Παναγιωτίδη Γεώργιο και Νικολαΐδη Ανέστη να βρίσκουν δίχτυα στο 1ο και 19ο λεπτό αντίστοιχα όλα είχαν τελειώσει με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μισό η ομάδα πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα με τους Τσαπαρίδη Αντώνιο στο 48ο, Σιάνα Ιωάννη στο 62ο, Παναγιωτίδη Πασχάλη στο 75ο και Νικολαΐδη Ανέστη στο 78ο λεπτό πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση. 

Μετά και το τέλος της ένατης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς και συντελεστή 20-6 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 15:00 εκτός έδρας με την ΔΟΞΑ Βαπτιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.