Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Καζαντζίδης: "Αυτοσχεδιάζουν οι μαθητευόμενοι μάγοι της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ"

Δελτίο τύπου
Σούλη Καζαντζίδη
Είμαστε ήδη στα μέσα Νοεμβρίου και η ανίκανη και επικίνδυνη πολιτική παρέα που νομίζει ότι κυβερνά αυτή την δύσμοιρη χώρα δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνει με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.


Και ενώ έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από την διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, ακόμη δεν έχει ξεκινήσει (ανοίξει) η ειδική εφαρμογή του taxis στην οποία οι δικαιούχοι μπορούν να εισέρχονται και να πιστοποιούν δίνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία τους στην εν λόγω εφαρμογή ώστε να λάβουν την οριστική επιβεβαίωση για το ύψος της επιδότησης που δικαιούνται βάσει των σχετικών νόμων. Αυτοσχεδιάζουν για μια ακόμα φορά οι μαθητευόμενοι μάγοι της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προσπαθώντας να μάθουν να κυβερνούν πάνω στου "κασίδη το κεφάλι", δηλαδή, στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.

Όλα αυτά αποδεικνύουν περίτρανα όσα πολλάκις έχει τονίσει η ΝΔ ότι όσο πιο γρήγορη είναι η φυγή των συνεταίρων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τόσο καλύτερα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και συνολικά για την Πατρίδα μας.

Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε και μια πρωτοφανή αδικία σε βάρος του νομού μας. Στην Α’ ζώνη των γεωγραφικών περιοχών για την επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης, συγκαταλέγονται οι νομοί Σερρών, Γρεβενών, Φλώρινας, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς και Κοζάνης δηλαδή σε περιοχές όπου οι θερμοκρασίες είναι ιδιαιτέρως χαμηλές και ο χειμώνας ξεκινά από πολύ νωρίς χρονικά. 

Η αδικία έγκειται στο γεγονός ότι ο νομός Κιλκίς συγκαταλέγεται στη Β’ ζώνη, τη στιγμή που βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο γεωγραφικό "ύψος" με τον γειτονικό Ν. Σερρών. Ποιος ανευθυνοϋπεύθυνος της κυβέρνησης μπορεί να απαντήσει στην απορία αυτή των κατοίκων του νομού μας;

Η ανεκδιήγητη σημερινή κυβέρνηση-οπερέτα, προεκλογικά έταζε "λαγούς με πετραχήλια" σε οποιονδήποτε μιλούσε ελληνικά. Σήμερα κυβερνούν με τη μέθοδο που ξέρουν πολύ καλά. Με τη μέθοδο της εξαπάτησης των λαϊκών στρωμάτων που τους πίστεψαν και διαπίστωσαν, τώρα που έπεσαν οι μάσκες, ότι εξαπατήθηκαν με τον πιο χυδαίο και ανάλγητο τρόπο.

Σήμερα η πατρίδα μας χρειάζεται μια σοβαρή κυβέρνηση η οποία θα ξαναγεννήσει την ελπίδα στον Ελληνισμό, αναγεννώντας την πατρίδα μας μέσα από τα ερείπια που άφησαν και αφήνουν οι σημερινοί κυβερνώντες. Μια κυβέρνηση την οποία θα σέβονται όλοι οι διεθνείς παράγοντες και εκπρόσωποι κρατών.

Τέτοια κυβέρνηση υπάρχει και δεν είναι άλλη, από την αυριανή κυβέρνηση που θα προέλθει από την παράταξη που ήταν πάντοτε παρούσα στις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας. Την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια του λαού μας και θα ξαναδώσει την ελπίδα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.