Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στον Σύλλογο "Αριστοτέλης" Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στον αθλητικό σύλλογο πολεμικών τεχνών «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» KYOKUSHIN KARATE. Επικεφαλής των εξετάσεων ήταν ο shihan ΜΕΛΙΚΙΑΔΗΣ ΟΤΑΡΙΟ.

Οι μικροί αθλητές, από 5 έως 12 χρονών, εξετάστηκαν στα kihon (βασικές τεχνικές), στα kata (φόρμα συνδυασμένων τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους) και στα kumite (αγώνες πλήρους επαφής). Απολαύσαμε τους αγώνες των μικρών μας αθλητών στο τέλος των εξετάσεων οι οποίοι κυριολεκτικά άφησαν άφωνους τους θεατές και τους γονείς τους με το ήθος και την μαχητικότητά τους. Δόθηκαν ζώνες από την άσπρη/πορτοκαλί (10/9 kyo) μέχρι την καφέ (2 kyo).

Το τμήμα των μεγάλων αθλητών, 12 ετών και άνω, έδειξε τις ικανότητες που έχει αποκτήσει στα kihon, kata και κλείνοντας με τους σκληρούς αγώνες (kumite) όπου υπερίσχυσε η ευγενής άμιλλα. Δόθηκαν ζώνες από την μπλε (8 kyo) έως στη μισή μαύρη (1 kyu).

Στις 25 Νοεμβρίου 2016 θα διεξαχθεί πανευρωπαϊκό τουρνουά junior (μέχρι 18 ετών) στη Σόφια της Βουλγαρίας. Από τη σχολή του Κιλκίς θα συμμετέχει στην εθνική ομάδα ο Γεράσιμος Γεωργιάδης ένας αθλητής με ήθος και μαχητικότητα, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο σκληρής προετοιμασίας με στόχο μια καλή συμμετοχή και πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου