Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας» στο «Ανοιχτό Θέατρο»



Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τo «Ανοιχτό Θέατρο». Το «Ανοιχτό Θέατρο» είναι ένας θεσμός που υιοθέτησε το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. και ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2016. 


Τα Θέατρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανοίγουν τις πόρτες τους σε κοινό και σε θεατρικές ομάδες και το θέατρο γίνεται πιο «προσιτό» από ποτέ. Ο νέος αυτός θεσμός υπηρετείται αποκλειστικά από ερασιτέχνες εραστές της θεατρικής τέχνης και Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 

Σκοπός όμως του ερασιτεχνικού θεάτρου δεν είναι μόνο η παραγωγή αξιόλογων παραστάσεων. Σκοπός του είναι η κοινωνικοποίηση των ερασιτεχνών ηθοποιών, η συντροφικότητα που αναπτύσσεται μεταξύ τους, η αμοιβαία ανοχή, η γνώση εποχών, ηθών, η χαρά της μεταμόρφωσης που απολαμβάνουν και η έκθεση τους στην κριτική του κοινού.

Το «Ανοιχτό Θέατρο» συνεχίζεται επιτυχώς με την θεατρική παράσταση
«Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας» του Ευγένιου Λαμπίς
- σκηνοθεσία : Μόνικα Αϊβάζογλου
- από το Studio Έργον
- Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21:00
- στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.