Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Με μετάλλιο ο Άθλος Κιλκίς από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ στη Χαλκίδα

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 4-5-6/11/2016 ημέρες Παρασκευή – Σάββατο - Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της ΕΛΟΤ για τις ηλικίες 2002-03-04 και 2005 στην πόλη της Χαλκίδας στο αθλητικό κέντρο Κανήθου "Τάσος Καμπούρης".
Η συμμετοχή ήταν αθλητών που πήραν την πρόκριση από τα αντίστοιχα πρωταθλήματα πρόκρισης που έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον περασμένο μήνα. 
Από τον σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι αθλητές.

Ο Τσαρτσάλης Κων/νος ηλικίας 2005 παίδων κατηγορία κιλών -57 όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Γιαννουλάκος Βασίλης ηλικίας 2005 παίδων κατηγορία κιλών -41 κατετάγη στην Οκτάδα.

Η Κατσαούνη Σοφία ηλικίας 2005 κορασίδων κατηγορία κιλών – 51 όπου ακυρώθηκε από την ζύγιση λόγω μη προσέλευσης εντός χρονικού ορίου .
Όλοι οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις ανάλογου του επιπέδου και της εμπειρίας του.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Γιαννουλάκος Δημήτρης δήλωσαν για τις εμφανίσεις των αθλητών που αγωνίσθηκαν ότι το άγχος και η έλλειψη ψυχολογίας στέρησε από τους αθλητές ένα καλύτερο πλασάρισμα, συγχαρητήρια βέβαια για την προσπάθεια και συμμετοχή τους αλλά και για το χάλκινο μετάλλιο που κατάφερε να φέρει ο Αθλητής μας Τσαρτσάλης Κων/νος στο Σύλλογο μας. 

Τέλος ο προπονητής Κώστας Πουντζουκίδης δήλωσε ότι ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλούς νικηφόρους αγώνες για την συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.