Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Λευκή ισοπαλία με Πλαγιά - Κερδίζουν τις εντυπώσεις οι μικροί του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για τον Κιλκισιακό που αναδείχθηκε ισόπαλος σήμερα εντός έδρας 0-0 με την Αναγέννηση Πλαγιάς. Στο 3' φάουλ του Μπελίτσα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι. Η ομάδα μας είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τα χαλούσε στη τελική προσπάθεια. 

Η Πλαγιά απείλησε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τη προσπάθεια του Πανοδήμου να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Παναγιώτη Αβραμίδη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ρωμανίδης είχε οριζόντιο δοκάρι, ο Κιλκισιακός συνέχιζε να πιέζει, αλλά δεν έβρισκε στόχο. Μεγάλες ευκαιρίες με τους Νίκο Μπελίτσα, Στάθη Νικολαΐδη που οι προσπάθειές τους πέρασαν ελάχιστα έξω.
Στο 69' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γεωργιάδης, και η Πλαγιά έμεινε με 9 λόγω δεύτερης κάρτας στον Κετικίδη.

Τελευταία φάση για το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα στις καθυστερήσεις με το φάουλ του Νίκου Μπελίτσα να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα Διαμέλα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης (74' λ.τρ. Ζάικος), Νικολαΐδης, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Κουραλίδης (73' Καμπεράι), Μπελίτσας, Σαπανίδης, Ρωμανίδης, Βαχανελίδης, Δρόσος.

ΠΛΑΓΙΑ: Διαμέλας, Μπατάρας, Παπαδόπουλος, Γ. Λαζαρίδης, Κουρουγιαννίδης, Δημόπουλος, Πανοδήμος (82' Χατζηιωαννίδης), Γεωργιάδης, Βασιλειάδης (29' λ.τρ. Τσαχουρίδης), Παπουνίδης (87' Αγραφιώτης), Κετικίδης.

Κερδίζουν τις εντυπώσεις οι μικροί του Κιλκισιακού
Ένα ακόμη Σάββατο με εξόρμηση για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, η οποία κατέβηκε στη Θεσσαλονίκη με δύο ομάδες Παίδων, δύο Προπαίδων, δύο Τζούνιορ και δύο Προτζούνιορ, αγωνιζόμενη στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού.

Στους Παίδες ο Κιλκισιακός 2 αναδείχθηκε ισόπαλος 4-4 με τους Μαχητές Πεύκων, με τον Κιλκισιακό 1 στη συνέχεια να επικρατεί 1-0 του Μελισσοχωρίου, με τον Κώστα Γιατισάκη να σκοράρει για την ομάδα του Σπύρου Ματεντζίδη.

Στους Προπαίδες του Χρόνη Γιαννίτση ο Κιλκισιακός 2 επιβλήθηκε με 1-0 της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου χάρη σε φωτοβολίδα του Διονύση Παπαδόπουλου, ενώ σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ο Κιλκισιακός 1 κέρδισε με 2-1 τον Π.Α.Ο.Ν.Ε. με δυο γκολ του Χρήστου Γιατισάκη.

Δύο ομάδες στα Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου, που ήταν πολύ καλοί με την ακαδημία Δ.Α.Σ.Ω. ενώ τα έδωσαν όλα στη συνέχεια με την Τούμπα FC.

Με δύο τμήματα κατέβηκαν στη Θεσσαλονίκη και οι Προτζούνιορ της Ελένης Μουρατίδου οι οποίοι τέθηκαν αντιμέτωποι η μια ομάδα με τον ΠΑΟΚ Διάπλαση 1 και η έτερη ομάδα με τους Ακρίτες Συκεών χαρίζοντας πλούσιο θέαμα και δείχνοντας το ταλέντο τους.

Οι αγώνες συνεχίζονται!

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν ανακοινώνει τα αποτελέσματα των ομάδων Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι. Σε αυτά τα τμήματα αγωνίζονται μικρά απιδιά που δεν πρέπει να μπαίνουν στην διαδικασία του αποτελέσματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.