Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Άδικη ήττα για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος από την Α.Ε. Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Πικρή γεύση αφήνει το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, με την ΑΕ Πολυκάστρου και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Με σχηματισμό 1:4:3:1:2 παρατάχθηκε η ομάδα του Αλέξανδρου και παίζοντας παιχνίδι γρήγορων επιθέσεων, αφήνοντας την αντίπαλη ομάδα σε παιχνίδι κατοχής στο αμυντικό τρίτο του γηπέδου, προσπάθησε να αιφνιδιάσει και παράλληλα να βάλει ένα πρόβλημα στον αντίπαλο σε άμυνα συγκέντρωσης στο κεντρικό τρίτο δημιουργώντας υπεραριθμίες.

Στο 17΄λεπτό τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή ο παίκτης του Πολυκάστρου Σκατζούρης μετά από στραβοπάτημα σε πτώση στο έδαφος.

Στο 24΄λεπτό ο διαιτητής δίνει τεχνική ποινή σε παίκτη του Πολυκάστρου και κίτρινη κάρτα μέσα στην περιοχή διακόπτοντας το παιχνίδι και αρχίζει την επαναφορά του παιχνιδιού από το σημείο που ήταν η μπάλα και όχι από το σημείο της τεχνικής ποινής ,στην φάση αυτή ο Αλέξανδρος διαμαρτυρήθηκε για κακή εφαρμογή του κανονισμού παιδιάς.

Τα αποτελέσματα ήταν θετικά στην διάρκεια του Α΄ ημιχρόνου , η ομάδα του Πολυκάστρου αν και είχε την κατοχή δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κοπαλίδη, εκτός από την φάση του 27΄που ζήτησε πέναλτι σε κεφαλιά του Γκέρτσου στο χέρι του Σεφερίδη. Στο 33΄ήταν η σειρά του Αλέξανδρου κεφαλιά του Ορφανίδη από πλεονεκτική θέση αλλά έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα, ενώ το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες με λευκή ισοπαλία στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Πελίδη μπήκε πιο αποφασιστικά και σε μια φάση διαρκείας ο Ιωαννίδης έστειλε την μπάλα με συρτό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου ,διαμορφώνοντας το 0-1 στο 49΄.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 55΄ η αμάδα του Πολυκάστρου πετυχαίνει την ισοφάριση μετά από πάσα του Γκέληνου και σκόρερ τον Γεωργιάδη από το ύψος της μικρής περιοχής, στην φάση αυτή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες του Αλέξανδρου ότι ξεκίνησε από θέση οφσάιντ ο Γκέληνος.

Στο 70΄λεπτό ο Αλέξανδρος είχε κάθετο αριστερό δοκάρι μετά από φάουλ λίγο έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής με τον Παμπουκίδη.

Και ενώ έδειχνε ότι τίποτε δεν μπορεί αν αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα ,στο 88΄λεπτό ο επόπτης δίνει πέναλτι σε βάρος του Αλέξανδρου σε φάση που κοντά ήταν και ο διαιτητής, το πέναλτι αμφισβητήθηκε ,με έντονο μειδίαμα.

Η σύνθεση του Αλέξανδρου Κιλκίς

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ- ΠΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΠΑΛΙΔΗΣ,ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, 85΄(ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΗΣ), ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ 45’ (ΚΕΣΙΔΗΣ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.