Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Έτοιμα τα πάντα για τον 6ο Ημιμαραθώνιο Πάικου

Υπογράφει η  οργανωτική επιτροπή του αγώνα
Οι εγγραφές για τον 6ο Ημιμαραθώνιο έκλεισαν. Το ενδιαφέρον των αθλητών ξεπέρασε και φέτος κάθε μας προσδοκία και έτσι αναμένεται να πάρουν εκκίνηση περίπου 270 αθλητές. 


Προσκεκλημένοι του ΟΣΠΕΓ φέτος είναι μέλη των κινημάτων από την περιοχή του νομού μας για την προστασία των υδάτινων πόρων, ενώ θα παρευρεθούν όπως κάθε χρόνο και μέλη της οργανωτικής επιτροπής του ορεινού αγώνα «Ξε…Σκουριάζω» από τη Μ. Παναγιά Χαλκιδικής που συνεχίζει να αντιστέκεται στις καταστροφικές εξορύξεις.

Η έναρξη του αγώνα θα γίνει από τον Προφήτη Ηλία Καστανερής στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου.

Οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μας με το σχεδιασμό 18 μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών στα ρέματα τις περιοχής

Για όσους επιθυμούν θα υπάρχει η δυνατότητα περιπάτου 5 περίπου χιλιομέτρων στην γύρω περιοχή.

Στον ίδιο χώρο ομάδα εθελοντών θα αναλάβει την δημιουργική απασχόληση των μικρών φίλων με δρώμενα και αθλητικές δραστηριότητες.

Το Πάικο θα φοράει τα γιορτινά του.

Σας περιμένουμε όλους να αναδείξουμε τις ομορφιές του βουνού μέσα από έναν ορεινό αγώνα.

Τα βουνά μας είναι πηγή ζωής. Όχι στην καταστροφή τους. Όχι στο ξεπούλημα του φυσικού μας πλούτου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΠΑΪΚΟΥ 6-11-2016
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ: 9:00-10:20

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ – ΕΝΑΡΞΗ: 10.30 π.μ.

(Προφήτης Ηλίας-Καστανερή υψ. 787 μ.)

Στο σημείο εκκίνησης του αγώνα υπάρχει χώρος αναψυχής στον οποίο μέχρι τον τερματισμό των αθλητών οι συνοδοί και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τσάι του βουνού και φασολάδα.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ: 14.30 μ.μ.
(Προφήτης Ηλίας – Σημείο εκκίνησης)

Υποδοχή και απονομή μεταλλίων και επαίνων σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν μέσα στα χρονικά όρια του αγώνα. Ανώτατο όριο τερματισμού του αγώνα ορίστηκαν οι 4 ώρες.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΑ: 15.00 μ.μ. 
(Προφήτης Ηλίας - Καστανερή)

Η τελετή λήξης του 2ου Ορεινού Ημιμαραθώνιου Παϊκου θα πραγματοποιηθεί στον χώρο αναψυχής του Προφήτη Ηλία.

Κορυφαία στιγμή της τελετής θα είναι η απονομή των μεταλλίων και των επάθλων στους μεγάλους νικητές του αγώνα, στις γυναίκες και στους άνδρες, καθώς και στον νεότερο και γηραιότερο μετέχοντα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.