Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο Άθλος Κιλκίς στον 2ο ορεινό αγώνα τρεξίματος «Σύζαθλος» στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο 30 Οκτώβρη 2016  πραγματοποιήθηκε ο 2ος ορεινός αγώνας τρεξίματος σε βουνό με την ονομασία «Σύζαθλος» στο Σειχ σου της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας ήταν 27 χιλιόμετρων σε ορεινό επίπεδο και από το Κιλκίς και τον αθλητικό σύλλογο άθλο συμμετείχε ο αθλητής Σιώτης Γεώργιος ο οποίος τερμάτισε χωρίς δυσκολία.

Μετά το πέρας του αγώνα ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ικανοποιημένος που ο σύλλογος συμμετέχει σε τέτοιους αγώνες που προάγουν την υγεία και τον αθλητισμό. Κλείνοντας έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον Αθλητή Γιώργο Σιώτη για την συνεχή προσπάθεια και συνεχόμενη συμμετοχή σε αγώνες τρεξίματος μεγάλης απόστασης που θέλουν υπομονή και ιδιαίτερη ψυχική δύναμη για να τερματίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.