Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

"Μαθήματα αυταρχισμού παρέδωσε ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης – Βορείου Ελλάδος
Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ι.Ε. Θ.-Β.Ε. εκφράζει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή του στην φοιτήτρια που δικάζεται την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη στο Κιλκίς, με την κατηγορία της διατάραξης οικογενειακής ειρήνης και της υποκίνησης κατάληψης. Το ‘’έγκλημά’’ της ήταν ότι συζητούσε με τους μαθητές 2ου ΓΕΛ Κιλκίς για την οργάνωση και το περιεχόμενο της κινητοποίησης που είχαν τα σχολεία του Κιλκίς διακινώντας την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαθητών!!!

Σε μια περίοδο όπου ο μαθητές βρίσκονται στους δρόμους, όπως και οι φοιτητές και σπουδαστές, όπου οι φτωχοί και μεσαίοι αγρότες οργανώνουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το επόμενο διάστημα, όπου οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα προετοιμάζονται για πανελλαδικές απεργίες, διεκδικώντας όλοι μια καλύτερη ζωή με δικαιώματα, κόντρα στις αποφάσεις Κυβέρνησης – ΕΕ – μεγάλου κεφαλαίου, ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς παρέδωσε μαθήματα αυταρχισμού θέλοντας να δείξει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια κινητοποιήσεων πρέπει να σταματήσει «εν τη γενέσει της».

Στο πρόσωπο του συγκεκριμένου διευθυντή το αστικό κράτος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βρήκε τον εκφραστή της πολιτικής του μαστιγίου. Δεν τον πείραξε που κάποιος μοίραζε ανακοινώσεις έξω από το σχολείο, τον πείραξε που κάποιος - και αυτός ο κάποιος καλούσε τη νέα γενιά να μην σκύψει το κεφάλι στο μέλλον που της ετοιμάζουν και να διεκδικήσει τη ζωή που της αξίζει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες της.

Αυτό δεν ανέχεται η κυβέρνηση, ούτε οι εκφραστές της σε επίπεδο εκτελεστικής, δικαστικής και νομοθετικής εξουσίας, γιατί αυτό δεν το ανέχονται οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι μεγαλέμποροι και οι εφοπλιστές, τους οποίους υπηρετεί.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα τη σπάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.