Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Οι στοχευμένες δράσεις και οι συνεχείς έλεγχοι για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, οδήγησαν στη σύλληψη 2 ατόμων από τους αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ένα 38χρονο και μία 32χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (17-11-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4.088 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, ενώ οι ποσότητες των λαθραίων τσιγάρων, θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.