Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Κατερίνη: Τσάκωσαν ζευγάρι με 20 κιλά χασίσι

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ατόμων, για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Πρόκειται για ζευγάρι ημεδαπών ηλικίας 50 (άνδρας) και 42 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (4-11-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ο 50χρονος, να κατέχει σε χώρο του αυτοκινήτου που επέβαινε μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 1.074 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ακολούθως, εντοπίσθηκε η 42χρονη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην οικία όπου διέμενε με τον 50χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 ανισοβαρείς συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 20.606 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχαν από κοινού.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο ως μέσο που χρησιμοποιούσαν για τη παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.