Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Τον συνέλαβαν Κιλκισιώτες αστυνομικοί για κατοχή 1,5 κιλού χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 35χρονου ημεδαπού που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης και κατείχε σημαντικές ποσότητες κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (22-11-2016) το πρωί εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας και σε αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 18 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 1 κιλό και 575 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

· 2 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε ο 35χρονος σε ισάριθμες γλάστρες στην αυλή του σπιτιού του τα οποία και εκριζώθηκαν, καθώς και

· 800 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Οι ποσότητες των λαθραίων τσιγάρων θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.