Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Zumba Masterclass στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Εμείς στο γυμναστήριο «Kinesis-Gym», λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να παρέχουμε στα μέλη μας αλλά και στο κοινό της πόλης του Κιλκίς κορυφαίας ποιότητας παροχές γυμναστικής, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε μία από τις πιο διάσημες Zumba Jammers της χώρας.

Zumba Jammers» είναι οι επίσημοι χορογράφοι της εταιρείας «Zumba Fitness», LLC που βοηθούν και εκπαιδεύουν περαιτέρω τους πιστοποιημένους ΖΙΝ Instructors κάθε χώρας. Μία από τους πέντε Zumba Jammers της Ελλάδας, η Λίνα Τέλη, έχοντας στο ενεργητικό της πλήθος παρουσιάσεων, εκδηλώσεων, βίντεοκλιπς, συναυλιών και φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, κατάφερε πρόσφατα να ταξιδέψει ως το Ορλάντο των ΗΠΑ για να συμμετέχει στο παγκόσμιο συνέδριο του Zumba και να μοιραστεί τη σκηνή με τους κορυφαίους εκπαιδευτές (ΖES™) του κόσμου.

Φιλοξενήθηκε στο γυμναστήριο μας για ένα μοναδικό «masterclass» μιάμισης ώρας το Σάββατο 15.10.2016 μαζί με την Instructor μας, Barbora Κοσμίδου. Η ενεργός συμμετοχή όλων αλλά και η επίσκεψη πολλών instructor απο Θεσσαλονίκη ,Καβάλα ,Θάσο μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά .

Ο ενθουσιασμός των ατόμων που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή παρουσίαση φάνηκε από την ενέργεια που έδωσαν κατά την διάρκεια της χορογραφίας, από το πάθος τους για την ZUMBA που βγήκε μέσω της κίνησης, γιατί μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις αλλά και από τα χαμογέλα που εισπράξαμε από τον κόσμο στο τέλος.

Το γυμναστήριο μας δεσμεύεται στον κόσμο του ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό και ενθουσιασμό, θα φέρνει τους καλύτερους instructors με πολλά fitness events για να διατηρηθούν τα χαμόγελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.