Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Tribute to the divas Whitney Houston – Barbra Streisand με τις Σία Κοσκινά και Εύη Σιαμαντά

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν την υπέροχη μουσική βραδιά  Tribute to the divas Whitney Houston – Barbra Streisand με τις Σία Κοσκινά και Εύη Σιαμαντά την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, στις 21:00 στο Βασιλικό Θέατρο.
Ένας μοναδικός φόρος τιμής σε δύο πολυβραβευμένες καλλιτέχνιδες, που το έργο τους υπήρξε τόσο δημοφιλές και διαχρονικό, ώστε να επηρεάσει μέσω τν παγκόσμιων μουσικών charts, την μουσική βιομηχανία επί σειρά ετών και να αφήσει ένα ηχηρό, αλησμόνητο στίγμα στο πέρασμά του.


Μια χολιγουντιανή βραδιά υπό το πρίσμα και την σκηνοθετική επιμέλεια της Άντας Τσεσμελή Edwards, την παγκέτα του Κωνσταντίνου Παγιάτη με την 15 μελή ορχήστρα του και την σκηνογραφική πινελιά του Θανάση Κολαλά. Οι εξαίρετες performers Σία Κοσκινά και Εύη Σιαμαντά θα μας ταξιδέψουν στο κινηματογραφικό παρελθόν της Barbra Streisand και της Whitney Houston, παρουσιάζοντας τους θυελλώδεις έρωτες τους, μέσα από ένα old time classic ρεπερτόριο που σημάδεψε δεκαετίες ολόκληρες.

Concept/Σκηνοθεσία/Φωτισμοί: Άντα Τσεσμελή Edwards

Μαέστρος/Ενορχηστρωτής: Κωνσταντίνος Παγιάτης

Σκηνογραφία/Ενδυματολόγος: Θανάσης Κολαλάς

Τεχνική επιμέλεια: Παναγιώτης Κουντουράς

Ερμηνεύουν: Σία Κοσκινά/Εύη Σιαμαντά

Guests: Tap dancer Θάνος Δασκαλόπουλος & Gospel Choir

Τιμή εισόδου: 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: στα κεντρικά εκδοτήρια του Βασιλικού Θεάτρου – τηλ: 2315200200


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.