Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς σε ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF στη Βουλγαρία

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-πανκορασίδων μέσω TPSS διεξήχθη στη Βουλγαρία ( Sofia ) στις 14-15 Οκτωβρίου 2016,στο κλειστό γυμναστήριο Tsarsko Selo” Sports Hall.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη από πολλά κράτη και συλλόγους σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες με επίπεδο πολύ καλό ειδικά στων παίδων-κορασίδων.

Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν παίδες-κορασίδες 2002-2003-2004, παμπαίδων-πανκορασίδων 2005-2006 και 2007-2008.

Η διοργάνωση υποστηρίχτηκε από ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες νέους κανονισμούς διαιτησίας,video replay, και με κανονικό τερέν 8x8.

Στόχος της ενέργειας αυτής από πολλές πλευρές είναι η εξοικείωση και γνωριμία με τον αγωνιστικό τομέα για τους νέους και η πλουσιότερη εμπειρία για τους μεγαλύτερους που έχουν ήδη αγωνιστεί.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 5 αθλητές-ριες στοχεύοντας την καλή προετοιμασία ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος Π/Κ που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα στις 4-5-6 Νοεμβρίου 2016.

Κατάφεραν να διακριθούν οι:

- Λουκοβίτης Δημήτριος γεν. 2005 έως 57 κιλά Χρυσό μετάλλιο

- Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης γεν. 2005 έως 61 κιλά Χρυσό μετάλλιο

- Νικολαϊδης Ιωάννης γεν. 2006 -27 κιλά Χρυσό μετάλλιο

- Παπαδόπουλος Κων/νος γεν. 2002 έως 49 κιλά Χάλκινο μετάλλιο

- Δεληγιαννίδης Ιωάννης γεν. 2004 έως -53 κιλά. Κρίθηκε ο αγώνας στον 3ο γύρο και χρυσό πόντο και κατατάχθηκε στην 5η θέση.

Την ομάδα συνόδευσαν και οι γονείς στηρίζοντας όλη την προσπάθεια των παιδιών επιβραβεύοντας τους για τη συμμετοχή πάνω από όλα.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.