Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Διπλή επιτυχία για τους Έλληνες αθλητές στο MMA Challenge Pro 5

Την πρώτη Οκτωβρίου, στην Θεσσαλονίκη, στην διοργάνωση MMA Challenge Pro 5, φιλοξενήθηκαν δυο αγώνες στο στυλ του Kyodokyokushin.

Δυο Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν για την ευρωπαϊκή ζώνη της International Budokai Union Kyodokyokushin.

Ο Δημήτρης Μπακόλας αγωνίστηκε με τον πρωταθλητή Πολωνίας Andrej Kotela, στην κατηγορία -80 και ο Σταύρος Ασσέρ αγωνίστηκε με τον πρωταθλητή Πολωνίας Bartoz Santorski, στην κατηγορία +100.

Κεντρικός διαιτητής ήταν ο Ιωάννης Καρακασίδης του Kyokushin Kan και στη θέση των κριτών οι: Μάκης Μελίγκας, Σταύρος Σοαντζόγλου και Σαράντης Νίκογλου.

Τους αγώνες αυτούς διοργάνωσε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας IBU στην Ελλάδα Αντώνης Γιαννακίδης, ιδιοκτήτης του Kinesis Fight Club.

Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται επίσημος αγώνας Kyodokyokushin σε οκτάγωνο κλουβί MMA.

Στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλοι τέτοιοι αγώνες, με σκοπό την προώθηση του αθλήματος στο ευρύ κοινό.

Αυτό το διάστημα ο Αντώνης Γιαννακίδης προετοιμάζει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kyodokyokushin, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς.

Το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό και σε άλλες οργανώσεις του Kyokushin και αναμένονται συμμετοχές από χώρες όπως Νεπάλ, Άγιος Μαυρίκιος, Πακιστάν, Ιταλία, Γερμανία, Αραβικά Εμιράτα, Ιρλανδία, Καζακστάν, Πολωνία, Ουγγαρία, Αϊτή, Βουλγαρία, Ρωσία και φυσικά την Ελλάδα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.