Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Κιλκίς: Ο Γιώργος Γελαράκης Live στο Da Vinci espresso bar


Γιώργος Γελαράκης Live
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016
Da Vinci espresso bar (21ης Ιουνίου 82) Κιλκίς
Ώρα έναρξης: 22.00


Ο Γιώργος Γελαράκης…μετά από ένα τρελό καλοκαίρι με πολλές εμφανίσεις και χιλιόμετρα σε μεγάλο μέρος της ελληνικής επικράτειας, για ένα ξέφρενο βράδυ «Με ρυθμό…και ρεύμα» στο Da Vinci espresso bar ! Μια βραδιά με swing, reggae έντεχνες και ροκ πινελιές, με επίσημο καλεσμένο το album "Η πόλη μια άδεια αγκαλιά", με ανανεωμένο playlist από μεγάλο εύρος της ελληνικής δισκογραφίας και ενέργεια για να υποδεχτούμε το φετινό χειμώνα με χαμόγελο, αισιοδοξία και δύναμη!!!

Μαζί του:
Σταύρος Φιλιπποπολίτης – πιάνο,φωνή


Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1165124736910699/1165375250218981

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ
Ο Γιώργος Γελαράκης, γεννήθηκε στη Βέροια και ξεκίνησε την πορεία του στα μουσικά δρώμενα της χώρας το 2007. Έχει στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, openings σε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών (Β. Παπακωνσταντίνου, Χ. Θηβαίος, Π. Κατσιμίχας, Φ. Πλιάτσικας κ.ά.) και σημαντικά βραβεία σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr. 

 Το 2013 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ονειροποιός" με δικές του συνθέσεις και στίχους. Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο "Η πόλη μια άδεια αγκαλιά" από την MLK, ένα μείγμα με swing, ska, rock αλλά και χαμηλόφωνες μελωδίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.