Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η σχολή ποδοσφαίρου του Kιλκισιακού στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού

Δελτίο τύπου Kιλκισιακού 
Μπορντό βάφτηκαν τη Κυριακή οι εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη, αφού με μια μεγάλη αποστολή η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έλαβε μέρος σε αγώνες με δύο ομάδες Παίδων, μία Προπαίδων και μία Τζούνιορ.

Η πρώτη ομάδα των Παίδων που αγωνίστηκε αντιμετώπισε την Ακαδημία του Γιώργου Κούδα επικρατώντας με 4-0 χάρη σε δύο τέρματα του Νίκου Μουτσουρίδη και από ένα των Παναγιώτη Παρδάλη και Δημήτρη Μανή.

Η έτερη ομάδα των Παίδων του Σπύρου Ματεντζίδη τέθηκε αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ Διάπλαση. Οι παίκτες μας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν δοκάρι με τον Κώστα Γιατισάκη και πολλά χαμένα τετ-α-τετ με την αντίπαλη ομάδα να σκοράρει στη μοναδική της φάση στον αγώνα με μακρινή εκτέλεση φάουλ.

Οι Προπαίδες 2004 του Πολυχρόνη Γιαννίτση επιβλήθηκαν με 4-0 του Β.Α.Ο. Γρήγορο 1-0 με τον Χρήστο Γιατισάκη, ο οποίος πέτυχε και το δεύτερο τέρμα ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Μίλτου Αθανασιάδη και Λεωνίδα Εμμανουηλίδη. Το 3-0 σημείωσε με δυνατό σουτ ο Δημήτρης Κεραμάρης, και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Εμμανουηλίδης με γυριστό από μακρινή απόσταση. Επίσης η ομάδα είχε και τρία οριζόντια δοκάρια.

Οι Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΟΚ Διάπλαση με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν πλούσιο θέαμα στο κοινό. Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν για πολλή ώρα και το χάρηκαν με τη ψυχή τους.

Φιλοσοφία της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού είναι να μην ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι. Σε αυτή την ηλικία το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει καμιά σημασία, αφού το κύριο μέλημά μας είναι 
τα παιδιά να διασκεδάζουν μέσα από το αγαπημένο τους παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.