Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Indoor Cycling For Kids στο Kinesis–Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis–Gym
Η ποδηλασία είναι μια διασκεδαστική ασχολία για κάθε παιδί, παράλληλα όμως προσφέρει τεράστια οφέλη στο σώμα καθώς αποτελεί ιδανικό τρόπο άσκησης. Είναι από τις πιο αποδοτικές μορφές αεροβικής άσκησης, καθώς γυμνάζει το καρδιοκυκλοφορικό και το αναπνευστικό σύστημα ενώ αποτελεί μια από τις καλύτερες ασκήσεις για την ενδυνάμωση των μηρών και την εκγύμναση των γαμπών, των χεριών και των κοιλιακών. 

Προσφέρει ευεξία και χαλάρωση καθώς τα παιδιά ξεσπούν την ενεργητικότητά τους και αποβάλλουν το στρες του βεβαρυμένου σχολικού προγράμματος.

Εμείς στο Kinesis–Gym έχοντας ως γνώμονα να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών για την καλύτερη ανάπτυξη τους (τόσο σωματική όσο και ψυχική ) έχουμε δημιουργήσει το Indoor Cycling For Kids, ένα τμήμα σύμφωνα με τα νέα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πρόκειται για ποδηλασία εσωτερικού χώρου για παιδιά όπου σήμερα κιόλας με χαρά εγκαινίασε το γυμναστήριο μας Kinesis –Gym. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7-15 χρονών. Το μάθημα πραγματοποιείται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Indoor Cycling Hall, η οποία έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δεν έχει σχέση με τις απλές αίθουσες των ομαδικών προγραμμάτων.

Όλος ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μαζί με τα ποδήλατα έχουν Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας. Έτσι πετυχαίνουμε μια ασφαλή και υψηλού επιπέδου προπόνηση μακριά από κινδύνους και τραυματισμούς.

Προσφορά γνωριμίας για τους μικρούς μας φίλους μια εβδομάδα δωρεάν για να δοκιμάσουν και να ενταχθούν σωστά στα παιδικά ομαδικά προγράμματα.
Εμπιστευθείτε την εμπειρία, την ποιότητα των υπηρεσιών μας και γνωρίστε τις ικανότητες των παιδιών σας.

Πληροφορίες εγγραφές στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 2341020450
www.kinesis-gym.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.