Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Στη Θεσσαλονίκη η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η Κυριακή είχε χρώμα Κιλκισιακού και πάλι με τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ να μεταβαίνει στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη με τρία αγωνιστικά τμήματα.

Οι Παίδες του Σπύρου Ματεντζίδη αγωνίστηκαν κατόπιν αλλαγής αντιπάλου με τον Μακεδονικό. Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής, καθώς η ομάδα προετοιμάστηκε και φτιάχτηκε για ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα 4-0 με γκολ των Τάσου Μουρατίδη και Γιάννη Ζιούτα στο πρώτο μέρος, και δύο προσωπικά τέρματα από τον Κώστα Γιατισάκη στην επανάληψη.

Εξαιρετικοί εμφάνιση για τους Προπαίδες του Πολυχρόνη Γιαννίτση και νίκη με 5-3 επί του Διόνυσου Μαλακοπής. Η ομάδα προηγήθηκε με 4-0, αλλά η χαλάρωση στο τέλος έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να μειώσει. Δύο γκολ ο Χρήστος Γιατισάκης και από ένα οι Κυριακός Σαμανίδης, Νίκος Πατσούρης και Δημήτρης Κεραμάρης.

Γκολ και θέαμα στα Τζούνιορ με το τμήμα του Σέβου Σεβαστόπουλου να τίθεται αντιμέτωπο με τον Μακεδονικό. Δύσκολες οι συνθήκες λόγω της ζέστης, όμως τα παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους, καθώς αγωνίστηκαν συνολικά πενήντα λεπτά.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν ανακοινώνει αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι. Σκοπός μας είναι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία να διασκεδάζουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.