Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Νέα νίκη για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το απόλυτο συνεχίζει να έχει ο Κιλκισιακός μας, ο οποίος στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος επικράτησε εντός έδρας με 4-1 του Ποντιακού Αγίου Χαραλάμπους.

Οι φιλοξενούμενοι στο 6' άνοιξαν το σκορ με τον Τοπχαρά. Ο Κιλκισιακός χωρίς να χάσει χρόνο, έκλεισε στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους του και έψαξε άμεσα την ισοφάριση. 

Ο Δρόσος στο 10' με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω, ενώ στο 22' είδε τον τερματοφύλακα Τριανταφυλλίδη να απομακρύνει το σουτ του. Νέαπροσπάθεια του Βαχανελίδη στο 38' αποκρούστηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο.

Τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο αρχηγός Σπύρος Ματεντζίδης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Νίκος Μπελίτσας! Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 49' και "κεραυνός" έξω από τη περιοχή δύο λεπτά αργότερα, έστειλε τη μπάλα "συστημένη" δύο φορές στο δεξί "παραθυράκι".

Στο 80' ωραία συνεργασία των Δασκάλου και Ευθυμιάδη, έβγαλαν μόνο του τον Κώστα Ραφαελίδη που "τσίμπησε" τη μπάλα για το τελικό 4-1.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς που έδωσε για ακόμη μια φορά δυναμικό παρών στο γήπεδο, και τον προσκαλούμε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Επτάλοφο.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Νικολαΐδης (53' Τσαμτζίδης), Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Κουραλίδης, Μπελίτσας, Ευθυμιάδης, Ρωμανίδης (61' Δασκάλου), Βαχανελίδης, Δρόσος (58' Χ. Παπαδόπουλος).

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Καραπιπερίδης, Ντέμε, Νούκα, Ελέζογλου, Τσαουσίδης, Ζαπουλίδης (73' Χατζημλάδης), Παπαλέξης (76' Κουτσάγιας), Θεοδοσίου, Ακριτίδης (57' Χατζησλάρι), Τοπχαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.