Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Κιλκισιακός Β'

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε ο Κιλκισιακός Β΄ που επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής με 2-0 εκτός έδρας του Ποντιακού Νέας Σάντας! Ετσι μετά από δύο αγωνιστικές, που η ομάδα μας αγωνίστηκε εκτός έδρας, το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη μετρά τέσσερις βαθμούς.

Ο Κιλκισιακός Β΄ ήταν καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ανώτερος από τον αντίπαλο, και δε κινδύνευσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Μεγάλη διπλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον τερματοφύλακα του Ποντιακού να αποκρούει το σουτ του Ιορδανίδη και τη κεφαλιά του Φιλιππίδη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Θωμά Σραφίδη ανέβασαν στροφές και στο 62' ήρθε το 1-0. Ο Νίκος Μαλάνια σέντραρε στον Παναγιώτη Κοσμερίδη, που με τακουνάκι έβγαλε μόνο του τον Νίκο Κελεσίδη και με ψύχραιμο πλασέ του 16χρονου άσου ήρθε το πρώτο γκολ.

Στο 71' ο αντίπαλος πορτιέρο είχε απάντηση στα σου του Ιορδανίδη και Κοσμερίδη, η μπάλα όμως στρώθηκε στον Μαλάνια που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός Β΄δίνει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι υποδεχόμενος τη Ξηρόβρυση.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Κωτάκης, Ντοριάν, Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Γ. Κουραίδης (73' Μαζμανίδης), Φιλιππίδης (59' Π. Ζαμανόπουλος), Κελεσίδης, Π. Κοσμερίδης (83' Κωφίδης), Ιορδανίδης, Μαλάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.