Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στο Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, συνδιοργανώνουν Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις.

Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση των πολιτών και της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας πάνω σε θέματα παιδαγωγικά, κοινωνικά και θέματα υγείας, στόχοι οι οποίοι συνάδουν με την αποστολή του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων ως δομή της εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, στο Κιλκίς, για το χρονικό διάστημα Οκτώβριος 2016 - Ιανουάριος 2017, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, ημέρα Κυριακή και ώρες 18.00-21.00. Οι εισηγήσεις θα είναι ανοιχτές με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν συμμετοχή για όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών. Στο τέλος των συναντήσεων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους από τους συμμετέχοντες συμπληρώσουν το 75% του συνόλου των συναντήσεων.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:                       

ΜΗΝΑΣ
ΘΕΜΑ
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
(23/10/2016)
«Γονείς! Ο καθρέφτης των παιδιών»
Γεωργία Μπάρου
 Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες Θεσσαλονίκης- Β. Ελλάδος.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
 (27/11/2016)
«Προσφυγικό: Σύγχρονες Προσεγγίσεις»
Αθανάσιος Ε. Χαρίσης
Δρ. Παιδαγωγικής – Θεολόγος
Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
(04/12/2016)
«Εφηβεία – Σεξουαλικότητα»
Γεώργιος Φραγγίδης
 Ιατρός Γυναικολόγος
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
(22/01/2017)
«Ετερότητα: Παράγοντας διομαδικών συγκρούσεων;»
Σωτηρία Α. Καρολίδου
Μ.Α., Μ.Sc. Φιλόλογος - Θεολόγος
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
·

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, ημέρα έναρξης των συναντήσεων.

- Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, συνδιοργανώνουν Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης.

Η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης είναι μια ομάδα παιδιών που συναντιούνται τακτικά, συζητούν, και ανταλλάσσουν απόψεις για το ίδιο βιβλίο που διάβασαν ύστερα από κοινή συμφωνία.

Παιδιά ηλικίας 10 – 13 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να οργανώσουμε μαζί την «Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης».

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 6972265668 και στη γραμματεία του Λ.Ε.Κ. στο τηλ. 2341027684, Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις 6 – 8 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.