Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση για θέματα αστυνόμευσης του νομού Κιλκίς

Τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγο κ.Μιχάλη Καραμαλάκη δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ.Ανδρέας Βεργίδης, παρόντος του περιφερειακού συμβούλου κ.Παύλου Θωμαΐδη. Τον κ. Καραμαλάκη συνόδευαν ο Επιθεωρητής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας ταξίαρχος κ.Θωμάς Σάνδρος και ο αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ.Ηλίας Μπόλος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης του νομού με την ιδιαιτερότητα του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος, το οποίο καλείται να διαχειρισθεί ο νομός. Τα αποτελέσματα της αστυνόμευσης και της ασφάλειας κρίνονται ικανοποιητικά και σ’αυτό, όπως ειπώθηκε, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η άριστη συνεργασία της Αστυνομίας με τις αιρετές τοπικές Αρχές και τους πολίτες.

Από πλευράς των κ.Βεργίδη και Θωμαΐδη έγινε ενημέρωση για τα μείζονα αιτήματα και τις όποιες δρομολογημένες ενέργειες για την οριστική τους ικανοποίηση. Ιδιαίτερα επισημάνθηκε η ανάγκη διατήρησης ενός ακόμη Αστυνομικού Τμήματος στο νότιο τμήμα του νομού, αίτημα που είχε διατυπωθεί έγκαιρα (Νοέμβριος 2015) και εγγράφως από την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς κατά την υποβολή των προτάσεων στα πλαίσια της διαβούλευσης για τον προτεινόμενο σχεδιασμό αναδιάταξης των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.