Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τη Τρίτη η επίσημη πρώτη των Γυναικών του Κιλκισιακού!

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού πραγματοποίησε τη πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωτάκης, μαζί με τους συνεργάτες του Σπύρο Μιχαηλίδη και Ηλία Ζλατούδη περίμεναν τις παίκτριες και τους γονείς τους στο Δημοτικό Στάδιο, όπου και θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας.

Ο κ. Μιχαηλίδης παρουσίασε τον κ. Κωτάκη στις παίκτριες και στους γονείς και μίλησε εκ μέρους της διοίκησης του Κιλκισιακού, κάνοντας σαφές ποιος είναι ο στόχος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο κ. Κωτάκης στη συνέχεια πήρε τον λόγο και εξήγησε στις κοπέλες τι θέλει από αυτές, αλλά ανέφερε και το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Τα κορίτσια θα "πατήσουν χορτάρι" τη Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα. Προσκαλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς στην επίσημη πρώτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.