Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Αστυνομικοί του Κιλκίς εν ώρα δράσης!

Υπογράφει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς
Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα(φωτο) η οποία χαρακτηριστικά απεικονίζει την κατάντια του Αστυνομικού προσωπικού. Μετά την τελευταία επίσκεψη της Ένωσης μας στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α Κιλκίς, διαπιστώσαμε ότι σε αρκετά Αστυνομικά Τμήματα εδώ και πολύ καιρό δεν υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας. 
Οι συνθήκες στους χώρους εντός των τμημάτων μόνο τριτοκοσμικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Οι δε τουαλέτες κλειστές από την δυσοσμία και από φόβο έξαρσης ασθενειών. 


Οι αστυνομικοί υπηρεσίας προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα απ το υστέρημα τους για αγορά καθαριστικών και προσπαθούν να καθαρίσουν μόνοι τους, όσο μπορούν τους χώρους. Αφιερώνουν το ελάχιστο μία ώρα από την υπηρεσία τους για να "πατάξουν" την καθαριότητα, αντί να βρίσκονται στην διατεταγμένη υπηρεσία τους. Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνες Διοικήσεις περιμένουν το "νάμμα εξ ουρανού". 

Για άλλη μια φορά παραβιάζονται οι συνθήκες υγιεινής στους χώρους εργασίας του αστυνομικού προσωπικού. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς θα προχωρήσει καταγγέλλοντας αρμοδίως, την απαράδεκτη αυτή κατάσταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.