Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

"Η οικονομική κρίση δεν πρέπει να εξελιχθεί σε κρίση πρόνοιας"

Δελτίο τύπου Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς 
Μιας και η ζωή εκατοντάδων συμπολιτών μας εξελίσσεται καθημερινά σε έναν
άνισο αγώνα, ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς και το Διοικητικό του Συμβούλιο, με επικεφαλής την Πρόεδρο Χριστίνα Κουρουζίδου, δίνει σημασία στα σημαντικά ζητήματα κοινωνικής ευθύνης και συνεισφοράς, συνεχίζοντας απρόσκοπτα το κοινωφελές του έργο. 

Στάθηκε δίπλα σε συμπολίτη μας παρέχοντας του αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ προσέφερε ρουχισμό (αθλητικά μπουφάν και παπούτσια) στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Ανάλογη υποστήριξη έδωσε απλόχερα και στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς χαρίζοντας στα παιδιά που έχουν ανάγκη ρούχα, μπουφάν, φόρμες, μπότες, τσάντες, παπούτσια και ότι άλλο είναι αναγκαίο από τις αποθήκες του που γεμίζουν ασφυκτικά καθημερινά από την άδολη προσφορά κοινωνικά ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων μας. 

Κινούμενα πάντα στο ίδιο πλαίσιο προσφοράς, η «Ανάσα Ευαισθησίας» θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Χρήστο Ηλιάδη για την άμεση ανταπόκρισή του στην έκκλησή μας να στηρίξει με σχολικά είδη από το βιβλιοπωλείο του τους μαθητές που λόγω οικονομικών δυσκολιών αδυνατούσαν να αγοράσουν μαρκαδόρους, κόλλες, μπλοκ ζωγραφικής και όσα άλλα χρειάζονται για να κυλήσει ευχάριστα η σχολική περίοδος. Άνθρωποι σαν τον κ. Ηλιάδη σπανίζουν. 

Η προσφορά αγάπης του, ωστόσο, δείχνει το δρόμο και μας δίνει πολύτιμη δύναμη να συνεχίσουμε. Ανάλογη υποστήριξη παρείχαμε και στο νηπιαγωγείο Γαλλικού, όπου μέσω της επιχείρησης “Jumbo” Κιλκίς δωρίσαμε πακέτα με μαρκαδόρους και χαρτικά, σε συνεννόηση με την υπεύθυνη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων η οποία μας ενημέρωσε για τις ελλείψεις.

Τους ευχαριστούμε γιατί αθόρυβα βρίσκονται πάντα δίπλα μας. Και δεν σταματούμε εδώ, μιας και βρίσκεται σε εξέλιξη ο καθημερινός αγώνας για τους συνανθρώπους μας που λόγω της οικονομικής ανέχειας ζουν χωρίς νερό και ρεύμα. Όπως εξηγεί η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Χριστιίνα Κουρουζίδου, «η οικονομική κρίση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να εξελιχθεί σε κρίση πρόνοιας που σε ορισμένες περιπτώσεις λαμβάνει τραγικές διαστάσεις. 

Η φιλανθρωπική μας δράση δεν σημαίνει ελεημοσύνη, αλλά εθελοντική προσφορά και ωθεί σημαντικό μέρος της κοινωνίας μας να ενεργοποιηθεί. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε να μην υπάρχουν συμπολίτες μας στο περιθώριο, όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για μια κοινωνία καλύτερη, αποτελεσματικότερη, αποδοτικότερη, χωρίς ανισότητες και αποκλεισμούς. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε, ακούγοντας τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.