Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Σύσταση σχολικού δικτύου εξ αποστάσεως Επικοινωνίας - Ενημέρωσης

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων σας καλούμε να μεριμνήσετε για την:

1. Αξιοποίηση τεχνικών ασύγχρονης και εξ αποστάσεως επικοινωνίας μέσα από το περιβάλλον ηλεκτρονικής επικοινωνίας ooVoo και την αποστολή του σχετικού εντύπου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Γραφείο Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων. Στόχος του δικτύου είναι να υπάρχει ένα πρότυπο σχέδιο πάνω στο οποίο να μπορούν να βασιστούν οι κ. κ. Διευθυντές - Διευθύντριες των σχολικών μονάδων για να υλοποιήσουν της απαραίτητες ενέργειες στο σχολείο τους.

2. Πραγματοποίηση της πρώτης άσκησης ετοιμότητας του δικτύου επικοινωνίας – ενημέρωσης με το:

· Γραφείο Σχολικών Συμβούλων,

· Γραφείο Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων,

13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα:
· 10:00 με τους κ. κ. Διευθυντές – Διευθύντριες Γυμνασίων Δήμου Κιλκίς,

· 11:00 με τους κ. κ. Διευθυντές – Διευθύντριες Γυμνασίων Δήμου Παιονίας,

· 12:00 με τους κ. κ. Διευθυντές – Διευθύντριες Γενικών Λυκείων,

· 13:00 με τους κ. κ. Διευθυντές – Διευθύντριες Επαγγελματικών Λυκείων – Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. – Ε.Κ.,

· 18:00 με τους κ. κ. Διευθυντές Εσπερινού Γυμνασίου– Λυκείου,

Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών, με στόχο την ανάπτυξη αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς μέσω της διαρκούς ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

Παρακαλούνται οι κ. κ. Διευθυντές – Διευθύντριες, όπως αποστείλουν το σχετικό έντυπο αποτύπωσης βασικού εξοπλισμού – αναγκών που ακολουθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Γραφείο Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων έως την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.