Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Νίκη για τις Ελπίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς - Πάλι στο 93' οι χαμένοι βαθμοί για την ανδρική ομάδα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Στο τέλος του παιχνιδιού μέσα στο Π. Αγιονέρι ισοφαρίστηκε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας σε ένα ματς διαφήμιση για το Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Μόλις στο 2' λεπτό ο Αλέξανδρος προηγήθηκε με τον Ιωαννίδη μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ορφανίδη. 

Το Π. Αγιονέρι πίεσε και αφού κατάφερε να ισοφαρίσει στο 13' πήρε το προβάδισμα στο 39΄κλείνοντας όμως το ημίχρονο οι δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, με πολύ ωραίο γκολ του Ορφανίδη στο 43΄μετά από καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντουντούκη. Οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι στο 37' αποκρούοντας υπέροχα ο Κοπαλίδης. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος παίζοντας πολύ καλά πήρε το προβάδισμα με τον Ορφανίδη και πάλι στο 65΄και με πανομοιότυπο τρόπο μετά από κάθετη πάσα του Ντουντούκη. Δεν μπόρεσε ο Ορφανίδης να κάνει το 2-4 σε δύο περιπτώσεις τετ α τετ και οι γηπεδούχοι τελικά ισοφάρισαν στο 93΄του αγώνα στερώντας έτσι την νίκη από τον Αλέξανδρο . Άψογη η φιλοξενία από τους γηπεδούχους...όπως πάντα.

Νίκη που όμως ήρθε την Κυριακή στον Ατέρμωνα από την Β' Ομάδα του Αλέξανδρου τις Ελπίδες με 4-2 απέναντι στην Κορωνούδα για το πρωτάθλημα της μετά από πολύ καλή εμφάνιση και διασκέδασε τις εντυπώσεις του Σαββατοκύριακου, ενώ παράλληλα έδειξαν να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι.Τα γκολ οι Μποσταντζίδης, Ζαφειρόπουλος, Λαζαρίδης και Μαργαριτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.