Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Στον 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στον 4ο Ορεινό αγώνα τρεξίματος 24 χιλιομέτρων ο Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 2 Οκτώβρη ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο 4ος ορεινός αγώνας τρεξίματος με την ονομασία "ΞεΣκουριάΖω" στο όρος Kάκκαβος στην Παναγιά Χαλκιδικής.

Ο αγώνας ήταν 24 χιλιόμετρων σε ορεινό επίπεδο και από το Κιλκίς και τον αθλητικό σύλλογο άθλο συμμετείχε ο αθλητής Σιώτης Γεώργιος ο οποίος  τερμάτισε χωρίς δυσκολία. 

Παράλληλα το Σάββατο 8 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε ο 5ος Διεθνείς Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή του κόσμου να φτάνει περίπου τις 20 χιλιάδες. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε η Αθλήτρια Δορδανα Ρένα η οποία τερμάτισε κανονικά χωρίς προβλήματα. 

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ικανοποιημένος που ο σύλλογος συμμετέχει σε τέτοιου είδους αγώνες που προάγουν την υγεία και τον αθλητισμό σε υπερθετικό βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.