Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

3ο Oktoberfest αλά ελληνικά στο Ελατοχώρι Πιερίας

«Oktoberfest αλά ελληνικά» 
Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα πιθανότατα ήσασταν κι εσείς εκεί πέρυσι! Αν πάλι όχι, έχετε και φέτος την ευκαιρία! Και δεν μιλάμε για το πασίγνωστο φεστιβάλ του Μονάχου, αλλά για την Ελληνική εκδοχή του.

Μια όμορφη και έξυπνη πρωτοβουλία, με αφορμή να ταξιδέψουμε και να διασκεδάσουμε ξανά, μας έρχεται από το Ελατοχώρι. Ελληνικές μπύρες, λουκάνικα, μεζέδες, κέφι, μουσική και μια ευκαιρία για μια διαφορετική φθινοπωρινή απόδραση. Το δύο προηγούμενα «Oktoberfest αλά ελληνικά» πραγματοποιήθηκαν και πάλι τον Οκτώβριο στο πανέμορφο Ελατοχώρι της Πιερίας, κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο. 

Το «Oktoberfest αλά ελληνικά» Vol. 3 ετοιμάστηκε και φέτος με την ίδια ελληνική διάθεση να σας υποδεχτεί και να σας διασκεδάσει. Από τις αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, οι κιθάρες, τα μεγάφωνα, τα μικρόφωνα και η καλύτερη παρέα θα βρίσκεται εκεί και τις 3 ημέρες και θα επιμένει ελληνικά! 

Διαμονή σε καταλύματα υψηλής αισθητικής με ειδικές τιμές (οι δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, σε πολυτελή ξενοδοχεία και ξενώνες, στα 99 ευρώ), και φυσικά άφθονη μπύρα και πολλές εκπλήξεις!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: Βανέσσα Μαρία Βέντσελ τηλ 6974501527

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.