Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Χρήστος Xατζησάββας: Η εξαφάνιση της Ελληνικής Παιδείας συνεχίζεται από την ανθελληνική κυβέρνηση του Σύριζα



Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
O συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο σχετικά με την φοίτηση των λαθρομεταναστών στα σχολεία αρχικά είπε πως η εξαφάνιση της Ελληνικής παιδείας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς από την μνημονιακή κυβέρνηση του Σύριζα.

Εν συνεχεία χαρακτήρισε εικονική την διαμάχη Σύριζα - ΝΔ για το νομοσχέδιο, η οποία δεν είναι για το καλό των παιδιών όπως προσπαθούν να περάσουν στην κοινωνία αλλά για μόνο για τα ιδιωτικά σχολεία.

Απάντησε στον εκπρόσωπο του Σύριζα για τα διαπολιτισμικά σχολεία, λέγοντας του ότι είναι μία αποτυχία αφού, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, καμία Ελληνική οικογένεια δεν έστειλε εκεί τα παιδιά της.

Παρόλα αυτά η κυβέρνηση ετοιμάζει 850 σχολεία που θα υποδεχθούν χιλιάδες παιδιά σουνιτών, σιιτών, αλεβιτών, τα οποία όχι μόνο θα μείνουν μόνιμα στην χώρα μας, αλλά θα τους δοθεί ελληνική ιθαγένεια με νομοσχέδιο που έχει ήδη ψηφιστεί.

Κλείνοντας, παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Εθνική Παιδεία, δίνοντας σημασία στην συμβολή του Παπά και του Δάσκαλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.