Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Τελετή λήξης για το θερινό Σινεμά΄Κιλκίς

Καλοκαίρι, βόλτες, εκδηλώσεις και «χαλαρές» βραδιές σε πάρκα και πλατείες αποτελούν απολαύσεις ανεκτίμητες. Και στην κορυφή αυτής της …καλοκαιρινής λίστας, μία νυχτερινή έξοδος στο μοναδικό Δημοτικό Θερινό Σινεμά της πόλης, κάτω από τον έναστρο ουρανό του Κιλκίς, που φέτος μας χάρισε μαγικές βραδιές! Ήταν ο απόλυτος προορισμός των σινεφίλ που το φετινό καλοκαίρι, προσέλκυσε και πολλούς νέους φίλους, σε πείσμα των καιρών.

Το θερινό σινεμά είναι μία αγαπημένη ελληνική καλοκαιρινή συνήθεια... Για μια ακόμη χρονιά ο φιλόξενος χώρος του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” στο Λόφο Αγίου Γεωργίου, ένας παράδεισος και μια όαση δροσιάς και πολιτισμού με ποιοτικό κινηματογραφικό ηχόχρωμα κάτω από το φως του νυχτερινού ουρανού... λίγα μόλις βήματα από το κέντρο της πόλης, άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά του στο κοινό. 

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος “Δημήτριος Ζωηρός” με ψηφιακή εικόνα και ήχο, αποτελεί πλέον το θερινό σήμα κατατεθέν του Κιλκίς στον τομέα του πολιτισμού. Έναν δεσμό φιλίας με το κινηματογραφικό κοινό του Κιλκίς που χάρισε βραδιές κινηματογραφικής πανδαισίας με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επιλεγμένων ταινιών για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες και συγκέντρωσε μια πολυπληθή παρέα που αναζητά ποιοτική και ουσιαστική ψυχαγωγία...

Αυτό το καλοκαίρι από την οθόνη του θερινού προβλήθηκαν ταινίες μεγάλων δημιουργών, σύγχρονες, κλασικές,τόσο από το ευρωπαϊκό, το ελληνικό όσο και το αμερικάνικο σινεμά. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης της “Πολίτικης Κουζίνας” Τάσος Μπουλμέτης, ήταν μαζί μας στην προβολή της νέας του ταινίας “Νοτιάς”, κουβέντιασε και μοιράστηκε μαζί μας συναισθήματα και σκέψεις του για την ταινία.

Ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” ευχαριστούν όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την αγάπη και τη στήριξή στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε το μοναδικό Θερινό Κινηματογράφο της πόλης ζωντανό.

Στην κατάρτιση του φετινού προγράμματος και τη λειτουργία του κινηματογράφου συνεργάστηκαν η Αντιδημαρχία και το Τμήμα Πολιτισμού, ο κινηματογραφιστής Όμηρος Κοντός και η Ομάδα Εθελοντών του Θερινού Σινεμά.

Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε τόσο μεγάλη που κατάφερε να ισοσκελίσει τις δαπάνες παραχώρησης δικαιωμάτων δημόσιας προβολής των ταινιών.

Τα φώτα του σινεμά έσβησαν και έγιναν αναμνήσεις μιας υπέροχης και επιτυχημένης καλοκαιρινής κινηματογραφικής περιόδου σε ένα ζεστό, φιλικό περιβάλλον αλλά και προσδοκίας για το επόμενο καλοκαίρι !

Διατηρούμε τον κινηματογράφο προσεγμένο, καταπράσινο και απόλυτα ταιριαστό με την περιοχή, σεβόμενοι την ιστορία και την παράδοση, όχι μόνο του τόπου, αλλά και των θερινών κινηματογράφων του “τότε”…

Σας ευχαριστούμε για την ολόθερμη υποστήριξη και προς ανταπόδοση εμείς το χειμώνα, θα παρακολουθούμε ταινίες, θα ενημερωνόμαστε για να σας προσφέρουμε την απόλυτη ευχαρίστηση και χαλάρωση για το επόμενο καλοκαίρι.

Η ενημερωτική σελίδα του κινηματογράφου στο facebook: https://www.facebook.com/dinitrioszoiroscinemakilkis/ θα παραμείνει ενεργή και θα κοινοποιεί νέα από το διεθνή και τον ελληνικό κινηματογράφο, τις νέες ταινίες που θα προβληθούν στην Ελλάδα και θα σας ενημερώνει για εκδηλώσεις στο Κιλκίς και όχι μόνο.

Καλό Φθινόπωρο, Καλό Χειμώνα να έχουμε !

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Ιούλιο 2017

στον αγαπημένο σας μοναδικό Θερινό Κινηματογράφο στο Λόφο !

"Γυρέψαμε ένα παράθυρο στον κόσμο, ονειρευτήκαμε μια
κρυφή ματιά, ανεβήκαμε στα υψίπεδα της πόλης και απλώσαμε
στο Λόφο του Αϊ Γιώργη το όνειρο μας ...
Πράσινο, δροσιά, και ένα λευκό πανί ..."

Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος “Δημήτριος Ζωηρός”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.