Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Τατίδης: "Οι υπουργοί που μας γέμισαν σκ@τ@ παντού"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
"Δύο πολύ ενεργητικοί υπουργοί της κυβέρνησης, τόσο ενεργητικοί που μας γέμισαν σκατά παντού, όπου και να ακουμπήσεις βρωμάει. Ο Φίλης πάει να διαλύσει ότι έχει σχέση με την ορθοδοξία, με την οικογένεια με την ιστορία με την παιδεία έχει πρόβλημα ο άνθρωπος με ότι είναι Πατριωτικό, με ότι εκφράζει Ελληνισμό.

Ο Μουζάλας φαίνεται να έχει πρόβλημα με το Κιλκίς, δεν μπορεί λέει οι νομοί στα σύνορα της χώρας να φιλοξενούν λαθρομετανάστες και στο Κιλκίς ετοιμάζει χωριό για τους λαθρομετανάστες, για τους οποίους έχει φροντίσει για τα πάντα. Από μεγάλο ενδιαφέρον όλα τα λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι για βοήθεια των λαθρομεταναστών, όλα περνάνε από ΜΚΟ, έχει φροντίσει ο κύριος να μη ξεφύγει ούτε ευρώ.

Έχει συντονίσει την σίτησή τους, την διαμονή τους, τις σκηνές, το χωριό που ετοιμάζουν ακόμα και οι άρρωστοι παίρνουν χαρτί από ΜΚΟ για να πάνε σε άλλο γιατρό πέρα από τους συνεργαζόμενους με ΜΚΟ. Γιατί λοιπόν να μη σφυρίζει κλέφτικα όταν τον ρωτάνε τι γίνεται στο Κιλκίς;

Έχουμε και τον υφυπουργό οικονομικών Αλεξιάδη που κάνει προσπάθεια να τους φθάσει, προσπαθεί να αντιγράψει τους φοροεισπράκτορες του μεσαίωνα, αν θυμάστε από την ιστορία (για αυτό θέλουν να την καταργήσουν να μη τα ακούτε ποτέ). 

Οι φοροεισπράκτορες του μεσαίωνα ακόμα και επί τουρκοκρατίας ήταν έφιππη ομάδα, πήγαιναν στα σπίτια έπαιρνα ότι ήθελαν, έτρωγαν, πηδούσαν, έκαιγαν το σπίτι και έφευγαν, όλα στο όνομα του τότε άρχοντα. Τώρα και το υπουργείο οικονομικών κάνει εφόδους στα σπίτια, παίρνει σπίτια, προσπαθούν να φάνε, αλλά τα ψυγεία είναι άδεια, προσπαθούν να πηδήξουν, αλλά δεν μπορούν όπως ακούμε, και αυτοί πάλι στο όνομα του άρχοντα.

Το παράδοξο ποιο είναι αφού και οι προηγούμενοι τα ίδια έκαναν; Αυτοί είναι από την προοδευτική πατριωτική Αριστερά.

Για να μη αφήνω περίεργα ερωτήματα, δεν φεύγουμε, δεν τους αφήνουμε τελείως ελεύθερους να κάνουν ότι θέλουν θα είμαστε εδώ δίπλα τους και θα φωνάζουμε πως υπάρχουν ακόμα πατριώτες. Κακώς ψηφίστηκαν από τους ΑΝ. ΕΛ. Είναι σημεία που διαφωνώ τελείως, σε όλες τις παραγράφους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.