Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Street Football στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης Κιλκίς από τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς Διοργανώνει Street Football και φέρνει το Παιδικό ποδόσφαιρο μέσα στην πόλη. Ο κεντρικότερος δρόμος της πόλης, η 21η Ιουνίου και μεταξύ της Σόλωνος και της Πόντου παίρνει χρώμα ποδοσφαιρικό και γεμίζει με παιχνίδι. 


Το πρωί της Κυριακής, την τελευταία μέρα της εμποροπανήγυρης Κιλκίς η νεολαία μας παίζει ποδόσφαιρο 3v3 και 5v5 , δηλώνοντας συμμετοχή στο περίπτερο του Συλλόγου που θα λειτουργεί εκεί από τις 09:30 το πρωί. 

Τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 10:00 και εντάσσονται αφενός μεν στο πλαίσιο αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς και αφετέρου δε στη συμμετοχή της Ακαδημίας στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία συμμετέχει ως μέλος των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 10.00 και οι επίδοξοι ποδοσφαιριστές θα αγωνισθούν σε μίνι πρωτάθλημα με τις υποδείξεις των προπονητών της Ακαδημίας αλλά και παικτών της ανδρικής ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.