Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Στον ετήσιο προγραμματισμό του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει ένα από τα πληρέστερα Δίκτυα Ακαδημιών όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο ποιότητας των Τμημάτων Υποδομής έχει ανέβει πολύ και αυτό το δείχνουν πλέον και μετρήσιμοι δείκτες που έχουν θεσπιστεί από αρμόδια όργανα της UEFA.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ως επίσημο μέλος των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ, εφαρμόζει και υλοποιεί τον Ετήσιο Προγραμματισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αξιοποιώντας όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται την τεχνογνωσία που αυτή της παρέχει.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Μιχάλης Αναστασιάδης έχει έρθει σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και έχει ήδη προγραμματιστεί επίσκεψη του κ. Κυριάκου Αλεξανδρίδη, ως υπευθύνου της Football Prints του Δικτύου Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία συνάντησης στα γραφεία της Τούμπας όλων Τεχνικών Υπευθύνων των συνεργαζόμενων Ακαδημιών με τους υπευθύνους των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.