Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Στις εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης 2016 του Κιλκίς, συμμετέχει το Kinesis-Gym

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym 
Η ενεργός συμμετοχή του γυμναστηρίου Kinesis-Gym σε διάφορες εκδηλώσεις της πόλης αλλά και εκτός, είναι γεγονός από τα πρώτα έτη λειτουργίας. Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα δώσουμε βροντερό παρών στις εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης.

Η μεγάλη εμποροπανήγυρη που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη του Κιλκίς θα λειτουργήσει από Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Όλες αυτές τις μέρες θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο μας, να γνωριστούμε και να μπείτε στο μαγικό χώρο του fitness.

Στόχος μας να δώσουμε πολλά δώρα σε μικρούς και μεγάλους, με την επίσκεψή σας μπαίνετε στην μεγάλη κλήρωση για να κερδίσετε ένα χρόνο δωρεάν παροχές γυμναστηρίου στο μεγαλύτερο Fitness Club της πόλης! Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε δωρεάν FreePass για να δοκιμάσουν τα παιδικά προγράμματα (Zumba Kids, Pilates, Παιδαγωγική γυμναστική, Παιδικό Καράτε)δωρεάν για μια βδομάδα!

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε ένα μικρό κομμάτι της δουλειάς μας από τα ομαδικά προγράμματα. Στο αμφιθέατρο του Πάρκου Κήπος θα γίνει παρουσίαση του Bodybalance (New releases 73) by LesMills, έπειτα θα ακολουθήσει χορογραφία από την ομάδα Zumba που θα μας ξεσηκώσει με τους ρυθμούς Latin!

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου με τον Α.Σ Σωκράτης να διοργανώνει αγώνες αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών και η ομάδα του Kinesis Fight Club πρωταγωνιστεί. Θα συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές του Kyokushin Karate ,Brazilian Jiu Jitsu και Kick Boxing. Οι δικοί μας αθλητές Μάκης Μελίγκας, Ιωάννης Χύτος, Σαράντης Νίκογλου, Χρήστος Ποζώβ, Χάρης Πιπερίδης θα δώσουν τον δικό τους αγώνα ο καθένας στο είδος που αντιπροσωπεύει.

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας τόσο στο περίπτερο μας όσο και στις εκδηλώσεις. Η παρουσία σας, η θετική ενέργεια και το χειροκρότημα σας θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.