Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για κατοχή ηρωίνης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 59χρονου και 26χρονης, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες (31-08-2016) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού τους, με τη συνδρομή και αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, η 26χρονη αντιλαμβανόμενη την παρουσία των αστυνομικών, απέρριψε από παράθυρο δωματίου σε εξωτερικό χώρο δύο κάλτσες στις οποίες είχε τοποθετήσει ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι περιείχαν:

· 2 συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 101,1 γραμμαρίων και

· 7 ανισοβαρείς συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 38,1 γραμμαρίων.

Επιπλέον, βρέθηκαν στο σπίτι και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 825 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση της ηρωίνης, καθώς και μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), κατά παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.