Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν δύο Βούλγαρους για παράνομη μεταφορά ενός Αλβανού

Συνελήφθησαν προχθές (22-08-2016) το βράδυ στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο ύψος του Πολυκάστρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 3 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ο 35χρονος οδηγός υπήκοος Βουλγαρίας – π.Γ.Δ.Μ., να μεταφέρει από κοινού με την 35χρονη ομοεθνή του, έναν 40χρονο υπήκοο Αλβανίας με σκοπό να διευκολύνουν την είσοδο του στο εσωτερικό της χώρας (Θεσσαλονίκη) έναντι χρηματικού αντιτίμου. Σημειώνεται ότι ο 40χρονος δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή του στην ελληνική επικράτεια ενώ σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. 

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.