Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Καλή επιτυχία Γιώργο Πελίδη στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γιώργο Πελίδη. 


Ο κ. Πελίδης είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA C UEFA B και αναλαμβάνει την καθοδήγηση της Ανδρικής ομάδος στη θέση του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, ο οποίος παραμένει στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας. 

Παράλληλα θα έχει την ευθύνη του Παιδικού τμήματος καθώς και του ενός από τα τρία (3) Προπαιδικά τμήματα (2004). Ο Γιώργος Πελίδης με τις γνώσεις και την επιστημονική του κατάρτιση, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στους στόχους που έχει θέση η Ακαδημία, τόσο ως προπονητής των παραπάνω τμημάτων, όσο και από την θέση του Τεχνικού συμβούλου. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο δύσκολο κομμάτι που έχουν οι μικρές ηλικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.