Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ημερίδα της ΑΝ.ΚΙ. στον Ευρωπό για το νέο LEADER (για την περίοδο 2016-2023)


Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της τοπικής στρατηγικής και των δράσεων του νέου προγράμματος LEADER για την περίοδο 2016-2023 για το νομό Κιλκίς, η Αναπτυξιακή Κιλκίς διοργανώνει ημερίδα διαβούλευσης - παρουσίασης του νέου προγράμματος, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού και καλεί όλους τους κατοίκους και τους φορείς να συμμετάσχουν για να σχεδιάσουμε όλοι μαζί, το δικό μας τοπικό πρόγραμμα ανάπτυξης, για ένα μέλλον όπως ο καθένας μας το ονειρεύεται και μας αξίζει να έχουμε!

Το νέο LEADER συνιστά μια μεγάλη ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να κάνουν πράξη την επιχειρηματική τους ιδέα. Λόγω της συνολικής του διαχείρισης τοπικά, από την Αναπτυξιακή Κιλκίς, έχει μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με όλα τα άλλα προγράμματα όπως η άμεση αξιολόγηση των προτάσεων, η άμεση πιστοποίηση των επενδυτικών δαπανών και η άμεση εκταμίευση της επιχορήγησης.

Το πρόγραμμα επιχορηγεί με ποσοστά που θα κυμαίνονται από 45 - 100%, επενδύσεις δημόσιων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (υπό σύσταση ή υφιστάμενων) σε μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων όπως: μεταποίηση αγροτικών προϊόντων, παραγωγή βιοτεχνικών προϊόντων, παραγωγή ειδών διατροφής, τουριστικές δραστηριότητες, επισιτιστικές δραστηριότητες, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, παροχή υπηρεσιών, κατάρτιση, δικτύωση κ.ά.

Στην ημερίδα θα παρουσιασθούν οι δράσεις του προγράμματος, οι επιλέξιμες δραστηριότητες και δαπάνες, τα ποσοστά επιχορήγησης, οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, οι προβλεπόμενες διαδικασίες υλοποίησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.