Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Εξαγγελίες έργων από τον δήμαρχο Κιλκίς Δ. Σισμανίδη

Με μια λιτή τελετή πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς εξαιτίας του άστατου καιρού που απέτρεψε την υλοποίηση των προγραμματισθεισών λαογραφικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς. Παρά ταύτα πολλοί δημότες και επισκέπτες έδωσαν το παρόν τους στην πλατεία Δημαρχείου και στη συνέχεια ξεχύθηκαν στους δρόμους πέριξ της Εμποροπανήγυρης για τις πρώτες φθινοπωρινές αγορές τους.

Την έναρξη της Εμποροπανήγυρης κήρυξε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης αφού προηγουμένως αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του ιστορικού αυτού θεσμού στην τόνωση της τοπικής οικονομίας της πόλης και στην εντυπωσιακή δυναμική που αναπτύσσει, καθώς κατατάσσεται εξαιτίας της δημοφιλίας της Εμποροπανήγυρης και του έντονου ενδιαφέροντος παλαιών και νέων εκθετών, στην τρίτη θέση σε ανάλογες εμπορικές διοργανώσεις της Β. Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό ως προς τη συμμετοχή, ότι στη φετινή Εμποροπανήγυρη έχουν προσέλθει εκθέτες από Αθήνα και Βόλο μέχρι και Κρήτη.

Ο κ. Σισμανίδης ευχαρίστησε τους εκθέτες για τη σταθερή προτίμηση που δείχνουν στην εμπορική διοργάνωση του Δήμου, εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη φετινή εισπρακτική επιτυχία που ανέρχεται σε ποσό άνω των 80.000ευρώ ενώ υπογράμμισε ότι τα έσοδα της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς θα επενδυθούν σε έργα για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμισή της. Εξήγγειλε ειδικότερα ότι ο Δήμος Κιλκίς σχεδιάζει για τη διοργάνωση του 2017 την ανάπλαση της πλατείας Δημαρχείου και την τοποθέτηση ομοιόμορφων καλαίσθητων και φωταγωγημένων κατασκευών επί της Γ. Καπέτα και περιμετρικά της πλατείας Δημαρχείου.

Την τελετή εγκαινίων χαιρέτισε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Βαλκάνοβα του αδελφοποιημένου με το Κιλκίς Δήμου Ασένοφγκραντ που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου Κιλκίς για τις εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης.

Παρόντες στην τελετή εγκαινίων, που ευλόγησαν οι πρωτοπρεσβύτεροι του ιερού μητροπολιτικού ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος π. Κωνσταντίνος Κουτρής και π. Δημήτριος Παπαγεωργίου, ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Ι. Τσογγίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Α. Βεργίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Π. Θωμαϊδης, Κ. Γιαννόπουλος οι Αντιδήμαρχοι Ε. Αναστασιάδου, Θ. Βαφειάδης, Α. Μανουσαρίδης Αιμ. Νικολαϊδης, Π. Πεντζερετζής, Χ. Πιπερίδης, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Ασένοφγκραντ Ντίμτσο Τεμέλκωφ οι δημοτικοί σύμβουλοι Αικ. Γιαννακούλα – Ζιούτα, Ι. Δημητριάδης, Κ. Παπαδάκης, Α. Πογέλης, ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Φ. Γεωργιάδης, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς Μ. Βιδιαδάκης, ο γεν.γραμματέας της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς Μ. Παπαδόπουλος ο Ν. Τατίδης ως εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, ο Αστυνομικός Διευθυντής ν. Κιλκίς Η. Μπώλος, ο γεν. Γραμματέας του Δήμου Κιλκίς Γ. Γαβριηλίδης ο πρώην Δήμαρχος Κιλκίς Α. Αμανατίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.