Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Έντονο διήμερο, γεμάτο Βόλεϊ για τον ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Φιλικό αγώνα στα Γιανιτσά έδωσε και πάλι η ομάδα των Κορασίδων του, με την αντίστοιχη του ΓΑΣ ΜΙΛΩΝΑ το απόγευμα του Σαββάτου. Τα κορίτσια της Δώρας Συλλέκτη από την άλλη πλευρά του φιλέ πίεσαν αρκετά την Κιλκισσιώτικη ομάδα της Τάνιας Σακαλάκη, αποκομίζοντας πολύτιμη γνώση και εμπειρία και οι δυο ομάδες.

Τα παιχνίδια αυτά είναι μεγάλης αξίας και σημασίας για την αρτιότερη προετοιμασία των ομάδων ενόψει της αγωνιστικής περιόδου, που φέτος το πρωταρχίνισμα για την Κιλκισσιώτικη ομάδα είναι στις 15 του Οκτώβρη στην έδρα της, το ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ.

Σε πλήρη ακμή και η ομάδα Βόλεϊ των Παγκορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ. Με προπονητή τον κ. Σάκη Αλατζόγλου έδωσε φιλικό αγώνα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του «Ατέρμονα» στον Άγιο Παντελεήμονα το απόγευμα της Κυριακής, με την ομάδα ATHLETICO Νεοχωρούδας, της διεθνούς πρώην αθλήτριας Μαρίας Καρδαμανίδου. Οι μικρές αθλήτριες και των δυο ομάδων δοκίμασαν τις δυνάμεις τους χωρίς το γνωστό άγχος, μια και η «αντίπαλος» ομάδα και ο αθλητικός χώρος τούς ήταν πολύ οικείοι. Το πρωί του ίδιου Σαββάτου και η ομάδα των Προ-παγκορασίδων προπονήθηκε στον ίδιο χώρο κάτω από τις οδηγίες του προπονητή της κ.Ανδρέα Αβραμίδη.

Όλα τα προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα της ομάδας καθώς και τα 4 τμήματα της Ακαδημίας Βόλεϊ του Αίαντα έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις και οι εγγραφές συνεχίζονται. Να υπενθυμίσουμε πως φέτος λειτουργεί για πρώτη φορά και τμήμα αγοριών ηλικίας Δημοτικού Σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες/εγγραφές επικοινωνήστε με το τηλ: 6972 680 579 κ. Ελένη Μουρατίδου.

Βρείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Η σελίδα μας: http://aiaskilkis.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.