Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Δωρεάν δυνατότητα εκμάθησης του καράτε στο Σωκράτη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Α.Σ. "Σωκράτης Κιλκίς"
Ο Α.Σ Σωκράτης προσφέρει δωρεάν εκμάθηση καράτε στο Κιλκίς, για πολύτεκνους, για οικογένειες που έχουν έστω και ένα μέλος άνεργο και γενικότερα για ευπαθείς ομάδες.


Το Καράτε έγινε ολυμπιακό άθλημα. Το όνειρο έγινε Πραγματικότητα για δεκάδες εκατομμύρια αθλητών και φίλων του αθλήματος σε όλο τον κόσμο, που εδώ και δεκαετίες ανέμεναν με λαχτάρα αυτήν τη στιγμή. Η επίσημη ανακοίνωση από την Ολυμπιακή Επιτροπή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας χαροποίησε τόσο τα εκατομμύρια αθλητών όσο προπονητών και παραγόντων αυτού του δυναμικού και θεαματικού αθλήματος με τα πολλά θετικά χαρακτηριστικά του στοιχεία και οφέλη για τους ασκούμενούς του.


Αυτό που χρόνια έλειπε από αυτό το υπέροχο άθλημα ήταν το κύρος της αναγνώρισής του ως Ολυμπιακό άθλημα και η δικαίωση μεγάλων δασκάλων και αθλητών που με τις δικές τους θυσίες και προσπάθειες καταξιώθηκαν εδώ και πολλά χρόνια πρώτα κοινωνικά και τώρα από την Ολυμπιακή Επιτροπή.
Ο Α.Σ Σωκράτης δεδομένου αυτού του γεγονότος, προσπαθώντας για την επίτευξη της ανάπτυξης του αθλήματος προσφέρει στα νέα μέλη του την δυνατότητα εκμάθησης του καράτε, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Μια πολύ μικρή συνδρομή απαιτείται, της τάξης των 5€ μηνιαίως, για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο 1ο ΓΕΛ Κιλκίς, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:00-20:00 και 17:00-19:00. Εκπαιδευτές θα είναι ο Σαράντης Νίκογλου και ο Σταύρος Σοαντζόγλου. Για πληροφορίες καλέστε στο 6971741609.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.