Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Παρούσα η Δημοτική Αρχή στην τελετή αγιασμού σχολείων

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς ήταν κοντά στους μαθητές στον καθιερωμένο αγιασμό σχολικών μονάδων του Δήμου που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την ευκαιρία έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης παρέστη στον αγιασμό του 1ου ΕΠΑΛ και ευχήθηκε στο διδακτικό προσωπικό στους μαθητές και στους γονείς μία δημιουργική και εκπαιδευτικά παραγωγική νέα χρονιά ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι ο Δήμος Κιλκίς βρίσκεται στο πλευρό τους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν τη σχολική στέγη. Ειδικά για το 1ο ΕΠΑΛ ο Δήμαρχος Κιλκίς ανακοίνωσε ότι ικανοποιείται το αίτημα του σχολείου για την κατασκευή υπόστεγου και η εργολαβία του έργου ξεκινά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στις τελετές αγιασμών σχολείων ήταν επίσης παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Ι. Τσογγίδης (2ο Γυμνάσιο, 2ο Ενιαίο Λύκειο) οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Ε. Αναστασιάδου (1ο Ενιαίο Λύκειο) Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών Θ. Βαφειάδης (Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Ευκαρπίας) Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Αιμ. Νικολαϊδης (8ο Δημοτικό Σχολείο) Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Α. Μανουσαρίδης (3ο Γυμνάσιο) Ανάπτυξης Π. Πεντζερετζής (1ο Γυμνάσιο) Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Διαφάνειας και Δόμησης Δ. Τσαντάκης (9ο Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ) η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Αικ. Γιαννακούλα – Ζιούτα (1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο) ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Καρυπίδης και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κιλκίς (3ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο) η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κιλκίς Γ. Τσελέκη, (2ο ΕΠΑΛ) οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Δημητριάδης (2ο Δημοτικό Σχολείο) Δ. Κυριακίδης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Μ. Τσοπούλου (4ο Δημοτικό Σχολείο) ο Α. Πογέλης (5ο Δημοτικό Σχολείο).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.