Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

"Όχι στις ρατσιστικές αντιλήψεις" λένε οι εμποροϋπάλληλοι Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης
Η Διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις ξενοφοβικές- ρατσιστικές αντιλήψεις στο Δήμο Ωραιοκάστρου που εκφράστηκαν από μεμονωμένες αποφάσεις ΔΣ Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου.

Όλος ο ελληνικός λαός που ξέρει τι θα πει ξεριζωμός, καθώς και πολλά σωματεία, έχουν δείξει όλον αυτό τον καιρό την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και τα παιδιά τους.

Κανένας εργαζόμενος να μην αφήσει τέτοιες αντιλήψεις να περάσουν μέσα στην ελληνική κοινωνία, μέσα στα μυαλά των νέων ανθρώπων, των παιδιών μας. Είναι για εμάς ξεκάθαρος ο δρόμος που πρέπει να τραβήξουμε: ταξική αλληλεγγύη και αγώνας ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που έχουν μόνιμα θύματα τους λαούς.



1 σχόλιο:

  1. Mας πεισατε κυριοι απογονοι των ληστοσυμμοριτων του ΚΚΕ.Ο,τι πειτε.Την ισλαμικη εισβολη,μεσω των "προσφυγοπουλων" δεν την βλεπετε.Δεν πειραζει,θα ερθει η ωρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.