Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Σε ευρωπαϊκά πλέον πρότυπα λειτουργίας η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Σε Ευρωπαϊκά πλέον πρότυπα οι κτιριακές υποδομές και οι εν γένει εγκαταστάσεις του. Ένας βασικότατος παράγοντας που συντελεί στην επίτευξη των στόχων ενός Αθλητικού Κέντρου είναι η εξασφάλιση άρτιων εγκαταστάσεων και με υψηλές προδιαγραφές που να εγγυώνται την ασφάλεια των αθλουμένων, των εκπαιδευτών και των γονέων - συνοδών. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες του Αθλητικού Κέντρου και διαρκώς επενδύουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έτσι, το Αθλητικό Κέντρο όπου φιλοξενούνται οι αθλητικές δράσεις του, φέρει και την επίσημη Πιστοποίηση ISO, που θα αφορά

- τον αγωνιστικό χώρο, με αντικραδασμικό τάπητα τελευταίας γενιάς .

- τα σύγχρονα αποδυτήρια, ανδρών και γυναικών.

- την τήρηση των αυστηρότερων κανόνων υγιεινής με ύπαρξη WC ανδρών, γυναικών , προσωπικού αλλά και μικρών παιδιών (mini WC).

- την ύπαρξη στεγανών χώρων αναμονής για τους γονείς και στα δυο γήπεδα όπου οι τελευταίοι μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά τους να προπονούνται ή να αγωνίζονται σε συνθήκες ιδανικές.

- την επίτευξη κατάλληλου αντιθαμβωτικού φωτισμού κατάλληλου γαι προπονήσεις και αγώνες.

- την ύπαρξη επαρκούς και ασφαλούς παρκινγκ.

- τη λειτουργία παιδότοπου με όλες τις προδιαγραφές νομιμότητας για τα παιδιά - μέλη αλλά και για τα αδέρφια τους.

- την επάρκεια σε φαρμακευτικό υλικό που αφορά την παροχή Α' βοηθειών από πιστοποιημένα στελέχη του Κέντρου.

Το Αθλητικό Κέντρο πιστό στη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει, συνεχίζει και θα συνεχίσει να επενδύει στην ποιότητα ανταποκρινόμενο στην εμπιστοσύνη που απολαμβάνει εδώ και χρόνια από τους γονείς αλλά και από τους μικρούς εκκολαπτόμενους αθλητές του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.