Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτό είναι το νέο iPhone 7: Η τιμή του και πότε έρχεται στην Ελλάδα



Η Apple έκανε τα αποκαλυπτήρια στα πολυσυζητημένα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία είναι αδιάβροχα και τελικά δεν ενσωματώνουν 3.5 χλστ. θύρα ακουστικών. Επιπλέον, στην πλάτη του iPhone 7 Plus έχε τοποθετηθεί διπλή κάμερα 12 Megapixel.

Οι προ-παραγγελίες των iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στην Αμερική και η διαθεσιμότητα μετά από μια εβδομάδα στις 16 Σεπτεμβρίου.

Στην Ελλάδα τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα είναι διαθέσιμα από τις 23 Σεπτεμβρίου και λογικά λίγο νωρίτερα θα ξεκινήσει η εκδήλωση ενδιαφέροντος. Η τιμή των νέων iPhone στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

iPhone 7 τιμές ΗΠΑ

iPhone 7 32GB – τιμή 649 δολάρια
iPhone 7 128GB – τιμή 749 δολάρια
iPhone 7 256GB – τιμή 849 δολάρια

iPhone 7 Plus τιμές ΗΠΑ
iPhone 7 Plus 32GB – τιμή 769 δολάρια
iPhone 7 Plus 128GB – τιμή 869 δολάρια
iPhone 7 Plus 256GB – τιμή 969 δολάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.