Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Άρεσε ο Κιλκισιακός παρά την ήττα από τον Ηρακλή

Ένα σπουδαίο φιλικό έδωσε χθες ο Κιλκισιακός που υποδέχθηκε τον Ηρακλή στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 2-0. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν ο Μπαρέττας στο 36' και ο Μπικιάρης στο 84'.

Ο ΑΟΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ομάδα Super League και στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα, καθώς έδειξε καλή φυσική κατάσταση ενώ είχε και τις δικές του ευκαιρίες να σημειώσει γκολ.

Οι τερματοφύλακες Νίκος Ζάικος και Παναγιώτης Αβραμίδης μοιράστηκαν τα ημίχρονα και είχαν από δύο εξαιρετικές αποκρούσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναγιώτης Ρωμανίδης είχε μια καλή στιγμή στο 40' καθώς ξεπέρασε τον αντίπαλό του, όμως δε βρήκε "γεμάτα" τη μπάλα και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Γιαννίκογλου.

Στο 76' ο Δρόσος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν έκανε το πλασέ με τη μπάλα να κοντράρει και να περνά πάνω από τον Χουάντερσον, όμως να καταλήγει εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι.

Λίγο πριν το τέλος ο Χρήστος Παρπουτσής δε πρόλαβε να στείλει τη μπάλα με προβολή στα δίχτυα αφού ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Γηραιού έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος (46' Αβραμίδης), Τσαμτζίδης (46' Ρετσινάς), Ραφαελίδης (70' Νικολαΐδης), Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος (46' Πολύζος), Δρόσος (79' Δασκάλου), Κουραλίδης (46' Λογγινίδης), Ρωμανίδης (66' Καμπεράι), Βαχανελίδης (83' Παρπουτσής), Ευθυμιάδης (46' Μπελίτσας).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου (46' Χουάντερσον), Καραγκούνης (46' Χουζούρης), Ρούσσος, Κούρος, Βοσνακίδης (46' Μπλέτσας), Κυνηγόπουλος (46' Δούμτσιος), Μπικιάρης, Λουκίνας (58' Αντωνίου), Αμαραντίδης (58' Λάσκαρης), Μπαρέττας, Βλαχόπουλος (46' Γουνόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.